Autor: Raigo Neudorf • 23. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Põhja-Euroopa suurimal paadimessil näeb Eesti disaini

25. oktoobril avaneva Põhja-Euroopa ning Läänemere suurima paadimessi Hanseboot tänavune partnermaa on Eesti ning messil on esindatud ka Eesti disain, vahendab Eesti Disainikeskuse veebikülg.

Messil osalemise eesmärk on tutvustada Eestit kui pikkade traditsioonidega kaasaegset mereriiki, kus merendussektori ettevõtluskeskkond on ettevõtjasõbralik ja rannaäärne külastuskeskkond atraktiivne.

„Tähelepanuväärne on see, et sel aastal on lisaks väikesadamatele ja paatidele kaasatud ka Eesti disain ja seda nii toodete kui ka teenusedisaini näol," märkis Eesti Disainikeskuse juht Jane Oblikas.EASi juhatuse liikme Martin Hirvoja sõnul annab messi partnermaaks olemine Eestile hea võimaluse olla huvilistele tavalisest paremini nähtav."Sel aastal tutvustame Eesti paaditootjaid ja disainiettevõtteid, kelle tooted sobivad väikesadamatesse, samuti Eesti väikesadamaid ja mereturismi võimalusi," lisas Hirvoja.Eesti ühisstend hallis B6 on üles ehitatud kui väikesadam ning on sisustatud Eesti mööblitootjate Extery ja Ulaelu toodetega. Stend annab hea läbilõike Eesti väikelaevaehitusest alates kanuudest ja aerupaatidest ning lõpetades kiirkaatrite ja luksusjahtidega. Ühtekokku on esindatud 12 paaditootjat. Lisaks on väljas ka disainiettevõtted ja sadamavarustuse tootjad.Hanseboot on üks mitmekülgsema väljapanekuga paadimesse, mida külastab Põhja-Euroopa ja Saksamaa ärieliit, kellest suurem osa on ka väikelaevaomanikud.Tänavu oodatakse messile ligi 650 eksponenti 25 riigist ning rohkem kui 80 000 külastajat. Mess on külastajatele avatud 26. oktoobrist kuni 3. novembrini Hamburgis, Saksamaal.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077