• 15.10.13, 13:35
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Selveri eksjuht Iivi Saar avas oma pagariäri

Selveri keti endine tegevdirektor Iivi Saar avas täna Õismäel prantsuspärase kohviku ja pagariäri Lyon.
„Lyon on minu pikaaegse unistuse elluviimine,” ütles kohviku ja pagariäri Lyon juhataja Iivi Saar.
„Oleme kohviku avamise nimel üle poole aasta vaeva näinud, seadmeid häälestanud, maitseid ja küpsetisi testinud. Täna on tulemus kõigile huvilistele, kes hindavad prantsuse stiilis maailma elegantseimaid küpsetisi, ette näidata – tahame pakkuda naudingut nii maitsemeeltele kui ka silmale.”Lyoni peakokk on laialdaste rahvusvaheliste kogemustega Mihkel Heinmets.„Meie kaubamärgiks on kvaliteet ja värskus, mis peavadki üht prantsuspärast boulangerie’d iseloomustama. Lyonist leiavad varased ärkajad ja tööle tõttajad juba 7.30 hommikupudru ning värsked saiakesed, samuti pakume hõrke lõuna- ja õhturoogi ning hoolikat veinivalikut. Meil ei ole mitte ainult prantsuslik toiduvalik, vaid täiuslik Prantsuse hõng. Meil on kõik nii, nagu ehtsas Prantsuse kohvikus varahommikul, lõunal – kuni hilisõhtuni välja,“ märkis Heinmets.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.11.24, 16:55
Tööstusettevõtete kohvihommik: kuidas riskideta kasvada?
Statistikaameti andmetel vähenes esimesel poolaastal kaupade eksport 11%, mida põhjustas töötleva tööstuse ja kütuste väljaveo langus, samuti rahvusvaheliste kaubaturgude nõrk nõudlus ja geopoliitilised pinged. Kuigi olukord on keeruline, prognoosivad eksperdid majanduse kasvu ja ettevõtjatel on võimalus laiendada ärimahtusid uute koostööpartnerite kaudu.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele