Selveri keti endine tegevdirektor Iivi Saar avas täna Õismäel prantsuspärase kohviku ja pagariäri Lyon.
„Lyon on minu pikaaegse unistuse elluviimine,” ütles kohviku ja pagariäri Lyon juhataja Iivi Saar.
„Oleme kohviku avamise nimel üle poole aasta vaeva näinud, seadmeid häälestanud, maitseid ja küpsetisi testinud. Täna on tulemus kõigile huvilistele, kes hindavad prantsuse stiilis maailma elegantseimaid küpsetisi, ette näidata – tahame pakkuda naudingut nii maitsemeeltele kui ka silmale.”Lyoni peakokk on laialdaste rahvusvaheliste kogemustega Mihkel Heinmets.„Meie kaubamärgiks on kvaliteet ja värskus, mis peavadki üht prantsuspärast boulangerie’d iseloomustama. Lyonist leiavad varased ärkajad ja tööle tõttajad juba 7.30 hommikupudru ning värsked saiakesed, samuti pakume hõrke lõuna- ja õhturoogi ning hoolikat veinivalikut. Meil ei ole mitte ainult prantsuslik toiduvalik, vaid täiuslik Prantsuse hõng. Meil on kõik nii, nagu ehtsas Prantsuse kohvikus varahommikul, lõunal – kuni hilisõhtuni välja,“ märkis Heinmets.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Eesti ettevõtjad otsivad kasvu välisturgudelt, ent samal ajal näitab Euroopas ettevõtete pankrotistatistika kasvutrendi. Ekspordiriskid ei ole enam nišiteema – see on kasvu takistav reaalsus, millega peab arvestama iga juht, kelle kliendid ja kasvuambitsioonid asuvad piiri taga.