Autor: Raigo Neudorf • 15. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Selveri eksjuht Iivi Saar avas oma pagariäri

Selveri keti endine tegevdirektor Iivi Saar avas täna Õismäel prantsuspärase kohviku ja pagariäri Lyon.

„Lyon on minu pikaaegse unistuse elluviimine,” ütles kohviku ja pagariäri Lyon juhataja Iivi Saar.

„Oleme kohviku avamise nimel üle poole aasta vaeva näinud, seadmeid häälestanud, maitseid ja küpsetisi testinud. Täna on tulemus kõigile huvilistele, kes hindavad prantsuse stiilis maailma elegantseimaid küpsetisi, ette näidata – tahame pakkuda naudingut nii maitsemeeltele kui ka silmale.”Lyoni peakokk on laialdaste rahvusvaheliste kogemustega Mihkel Heinmets.„Meie kaubamärgiks on kvaliteet ja värskus, mis peavadki üht prantsuspärast boulangerie’d iseloomustama. Lyonist leiavad varased ärkajad ja tööle tõttajad juba 7.30 hommikupudru ning värsked saiakesed, samuti pakume hõrke lõuna- ja õhturoogi ning hoolikat veinivalikut. Meil ei ole mitte ainult prantsuslik toiduvalik, vaid täiuslik Prantsuse hõng. Meil on kõik nii, nagu ehtsas Prantsuse kohvikus varahommikul, lõunal – kuni hilisõhtuni välja,“ märkis Heinmets.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077