Autor: Jaanus Vogelberg • 27. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Noop: sadama müügita jääks Eesti õlleturg raskusse

Tallinna Sadamas müüdud õlu moodustab A. Le Coqi juhi Tarmo Noobi andmeil veerandi tootjate müügist ja selle käibeta oleks turg raskustes.

Õllemüügist Tallinna sadamas rääkis Noop, et see kasvab tootjail üldiselt kõvasti, tema sõnul sel aastal lausa 25% ringis.

"Tänasel päeval moodustab müük sadamas ja laevadel juba üle 25% protsendi Eestis müüdud õllest ja üle 35% siidritest ja long drinkidest," märkis Noop. "Ilma selleta oleks Eesti joogitööstus suhteliselt raskustes," lisas ta.

Kui A. Le Coqi õllemüük selle aasta esimese kuue kuuga kasvas, siis Sakul langes. Mõlemad firmad on rohkem müünud mineraalvett ja muud veesegmenti kuuluvat.

Miks inimesed rohkem pudelivett ostavad, loe pikemalt tänasest Äripäevast.

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077