Autor: Kadri Põlendik • 25. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leiburi eksjuht Ants Promann asus tööle Lätti

Leiburi pikaaegne juht Ants Promann, kes viimased neli aastat töötas Vaasan Grupi ärivaldkonna direktorina, asus jaanuari keskpaigast tööle Lätis.

"Minu töös on sellised uudised, et töötan alates 10. jaanuarist Riias, soomlaste Vaasan Grupi Läti maajuhina. Meil on siin kolm tehast 450 töötajaga ja selge turuliidri positsioon 33% turuosaga," teatas Leiburi endine tegevjuht. Ametimuutus tulenes tema sõnul Vaasan Grupi sisearengu vajadustest.

Promann sai möödunud nädalal presidendilt teenetemärgi Eesti leivatööstuse edendamise eest. Kirjas Äripäevale avaldas ta veel kord tänu neile, kelle abil sellise tunnustuse sai.

"Sellisel emotsionaalsel kõrghetkel mõtled tänutundega eelkõige nendele headele inimestele, aatekaaslastele, kellega on olnud ja on suur au ja rõõm koos töötada viimased 28 aastat, hoides ja arendades meie leivakultuuri," kirjutas Promann.

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077