• 14.01.13, 12:04
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Ragn-Sellsi asub juhtima Rain Vääna

Ragn-Sells ASi uueks juhatuse esimeheks saab 1. veebruaril Rain Vääna, kelle senine juhtimiskogemus pärineb OÜst Lindström ja Andrese Dekoori ASist.
"Vääna on kogemustega juht ning meeskonnamängija. Tema vastutusrikkaks ülesandeks saab olema säilitada Eestis Ragn-Sellsi turuliidri positsioon ja head majandustulemused," ütles Ragn-Sellsi Ida-Euroopa piirkonna juht Michael Cederborg.
Vääna sõnul ootab ta põnevusega uusi väljakutseid. "Jäätmekäitlussektoris toimuvad hetkel suured muutused ja minu ülesandeks on aidata Ragn-Sellsil nendega edukalt toime tulla," märkis ta. "Otsus pakkumine vastu võtta tuli kiiresti, sest Ragn-Sells on Eesti üks vanimaid ettevõtteid ja kogu selle aja silma paistnud vastutustundliku ettevõttena. Minu maailmavaatega haakub ettevõtte valitud suund panustada aktiivselt keskkonnasõbralikesse ja kliendikesksetesse lahendustesse," lisas Vääna.
Ragn-Sells ASi juhatuse moodustavad lisaks Rain Väänale ärijuht Agu Remmelg ja administratiivjuht Argo Rannamets.
Rootsi perefirma Ragn-Sells AB tütarettevõte Ragn-Sells AS on spetsialiseerunud erinevate jäätmekäitlusalaste teenuste osutamisele. Taaskasutatavaid materjalid eksporditakse üheksasse eri riiki. Ettevõttes on 260 töötajat.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 09.10.24, 15:36
Better World – RS veebipoe keskkonnasäästlikud valikud
Me kõik tahame anda oma panuse keskkonna heaks, kuid seda pole alati lihtne teha. Ühe suurema elektroonika ja tööriistade edasimüüja, RS’i Better World tootevalik on aga mõeldud just selleks, et oleks kergem teha keskkonnasõbralikke ja usaldusväärseid otsuseid, mis on paremad inimestele, planeedile ja teie ettevõttele.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele