Ragn-Sellsi asub juhtima Rain Vääna

Ragn-Sells ASi uueks juhatuse esimeheks saab 1. veebruaril Rain Vääna, kelle senine juhtimiskogemus pärineb OÜst Lindström ja Andrese Dekoori ASist.

"Vääna on kogemustega juht ning meeskonnamängija. Tema vastutusrikkaks ülesandeks saab olema säilitada Eestis Ragn-Sellsi turuliidri positsioon ja head majandustulemused," ütles Ragn-Sellsi Ida-Euroopa piirkonna juht Michael Cederborg.

Vääna sõnul ootab ta põnevusega uusi väljakutseid. "Jäätmekäitlussektoris toimuvad hetkel suured muutused ja minu ülesandeks on aidata Ragn-Sellsil nendega edukalt toime tulla," märkis ta. "Otsus pakkumine vastu võtta tuli kiiresti, sest Ragn-Sells on Eesti üks vanimaid ettevõtteid ja kogu selle aja silma paistnud vastutustundliku ettevõttena. Minu maailmavaatega haakub ettevõtte valitud suund panustada aktiivselt keskkonnasõbralikesse ja kliendikesksetesse lahendustesse," lisas Vääna.

Ragn-Sells ASi juhatuse moodustavad lisaks Rain Väänale ärijuht Agu Remmelg ja administratiivjuht Argo Rannamets.

Rootsi perefirma Ragn-Sells AB tütarettevõte Ragn-Sells AS on spetsialiseerunud erinevate jäätmekäitlusalaste teenuste osutamisele. Taaskasutatavaid materjalid eksporditakse üheksasse eri riiki. Ettevõttes on 260 töötajat.

Osale arutelus

  • Indrek Kald

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara