Autor: Ain Alvela • 14. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Selgusid uuenduslikud põllundusideed

Maamajanduse Infokeskuse viis käesoleva aasta kevad-suvel läbi konkursi "Märka uuenduslikku põllumajandust", mille üks eesmärk oli tuua esile häid põllumajandusprojektide näiteid, mis Eesti maaelu arengukava 2007-2013 (MAK) raames toetust saanud.

Läinud esmaspäeval kuulutati põllumajandusministeeriumis välja ka konkursi võitjad.

Võitjad kuulutati välja kolmes kategoorias. Parima põllumajanduse ühistegevuse projekti kategoorias võitis Tartumaa Piimatootjate Ühistu, parima uuendusliku põllumajandusprojekti kategoorias võitis FIE Triinu Schneider maheõunamahla tootmise arendamise projektidega ning parima põllumajandusliku teadmussiirde projekti kategoorias võitis SA Põlvamaa Arenduskeskus põllumajandus- ja toidusektori ettevõtjate koolitusprojektidega.

Kõikide konkursi nominentidega saab lähemalt tutvst teha trükises Märka uuenduslikku põllumajandust - Eesti maaelu arengukava 2007-2013 põllumajandusprojektide näited.

 

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077