Autor: Ain Alvela • 14. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hannoveris peetakse kahte maailmamessi

13.–16. novembrini toimub Hannoveris BioEnergy Decentral mess, mille näol on tegemist globaalse kohtumispaigaga detsentraliseeritud energiavarustuse asjatundjatele.

Mewssile oodatakse üle 140 000 rahvusvahelise külastaja ning üle 650 eksponaadi. Sellel suurüritusel esitleb näiteks Addinol kogu oma kõrge jõudlusega määrdeainete valikut põllumajandustehnikale ja detsentraalseks energiavarustuseks. Üheks messi kõrgpunktiks nimetavad korraldajad Addinoli innovaatiliste biogaasijaamadele mõeldud gaasimootoriõlide esitlust.

Samas toimub ka loomakasvatuse maailma tippsündmus - mess EuroTier, kus saab tutvuda moodsaks loomapidamiseks vajalike masinate, töövahendite ja teenustega.

EuroTieriga paralleelselt toimuv BioEnergy Decentral keskendub tehnoloogilistele arengutele bioenergia ja taastuvenergia sektoris ning detsentraalse energiavarustuse tehnikale. Muuhulgas esitlevad määrdeainete tootjad kõrge jõudlusega määrdeaineid, mis on spetsiaalselt ette nähtud  põllumajandustehnika ja detsentraalse energiavarustuse tarbeks.

Messidel jagatakse põhjalikku teavet gaasimootoriõlidest ja nende edukast kasutamisest biogaasijaamades ning prügila-, reovee-, kaevandus- ja maagaasi jõul töötavates seadmetes.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077