Autor: Tanel Raig • 29. mai 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Margit Talts asub Olle Hormi asemel juhtima Maag Lihatööstust

Alates tänasest asub Maag Lihatööstuse juhatajaks Maag Grupi tegevjuht Margit Talts, kes jätkab ka Maag Grupi tegevjuhina.

Maag Lihatööstuse senine juht Olle Horm asub 15. augustist Atria Balticu tegevdirektoriks ning Atria Oyj juhtkonna liikmeks. „Margit Talts on Maag Grupis töötanud 7 aastat, tal on hea kogemus nii toiduainetesektoris kui ka juhtimisvaldkonnas,” ütles Maag Grupi nõukogu esimees Roland Lepp. „Olle Hormi lahkumise järel otsustasime esmalt kaaluda majasiseseid võimalusi ning leidsime, et just Margit suudab grupisisest sünergiat ja tõhusust oluliselt parandada,” selgitas Lepp.

Tema ütlusel on Taltsil Maag Lihatööstuse uue juhina palju väljakutseid, sest tänavu alustati Rannarootsi kaubamärgi intensiivse tootearendusega ning seda tuleb sama innuga jätkata.

Taltsi sõnul on Maag Lihatööstus hästitoimiv ettevõte. Kuid viimaste aastate areng on näidanud, et isegi väga tiheda konkurentsiga turul on võimalik võita uusi tarbijaid – kui pakkuda tooteid, mis vastavad nende ootustele ja maitsele. „Seda joont tahame jätkata,” lubas Talts.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077