Autor: Tanel Raig • 30. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Print Best Trükikoda näitas eksporti kasvatavaid investeeringuid

Print Best Trükikoja juhid näitasid Äripäeva Tööstuse klubis investeeringuid, mis on aidanud ettevõttel tõusta üheks Baltimaade suurimaks raamatutootjaks.

 

Trükitööstuste esindajat kogunesid 29. novembril Print Best Trükikoja ruumides ettevõtte kogemust kuulama ja vaatama. Kohale on jõudnud Peeter Adamson (OÜ Paar), Heikki Soom (OÜ Vali Press), Martin Väljas (Nois), Erika Ilisson (Ecoprint), Kaimar Ilm (Data Print), Sten Sarap (LabelPrint), Marek Kokk (Data Print), Mihkel Peedimaa (Räpina Paberivabrik)
Autor: Tanel Raig
Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077