Autor: Indrek Kald • 23. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saku Õlletehase uus juht Margus Kastein lubab tooteuuendusi

1. detsembrist võtab Saku Õlletehase juhtimise üle viimased kolm aastat ettevõtte müügidirektori ametit pidanud Margus Kastein, kes lubab tooteuuendusi.

Õlletehase praegune juht Veli-Pekka Tennilä suundub Carlsbergi kontserni Balti riikide asepresidendiks müügi- ja turunduse alal.

Tennilä sõnul võtab Kastein üle hästi toimiva ettevõtte, mille suurimaks trumbiks kvaliteetse tooteportfelli kõrval on tugev, professionaalne ning ambitsioonikas meeskond. "Soovin Margusele ja Sakule edu uute sihtide saavutamisel," lisas ta pressiteate vahendusel.

Kasteini sõnul asub ta juhtima usaldusväärset ja tuntud ettevõtet, millel on väga tugev tooteportfell. "Kindlasti jätkame tooteuuendustega, mis on konkurentsis püsimise eelduseks. Minu arvates on innovatsioon sõna, mille sisu küll ajas muutub, kuid mille eesmärk jääb alati samaks – Saku tahab olla kiire ja paindlik, kuid samas strateegiliselt tugev ning selge visiooniga partner oma klientidele ja tarbijatele," ütles Kastein.

"Lisaks on Saku Õlletehasel märkimisväärselt suur roll nii tööandja kui ka ümbritseva keskkonna kujundajana ning minu kui juhi kohus on neid väärtusi hoida ja arendada," sõnas ta.

Saku müügidirektori ametisse asub senine äriarendusdirektor Jaan Härms, kes alustas Saku Õlletehases tööd juba 2002. aastal ning töötas aastail 2004–09 mitmetes Carlsbergi ettevõtetes, sealhulgas kaks aastat Malaisias Carlsberg Grupi Aasia regiooni kommertsdirektorina.

Härmsi sõnul on Eesti kaubandusmaastik ja tarbijakäitumine kiirelt arenev, mistõttu on edukad just need ettevõtted, kes suudavad pidevalt muutuvas keskkonnas leida uusi ja efektiivsemaid lahendusi. "Müügidirektorina soovin olla üks uute lahenduste skulptoritest ning läbi müügitegevuse arendamise anda oma panuse Saku Õlletehase jätkuvasse edusse," rääkis ta.

Margus Kastein on toidu- ja esmatarbekaupade sektoris tegev alates 1993. aastast, olles töötanud mitmetes ettevõtetes müügi- ja tegevjuhina. Enne Sakuga liitumist oli Margus Kastein kaheksa aastat Ingman Jäätised ASi juhatuse esimees.

Saku Õlletehase juhtkonda kuulub alates 1. detsembrist kuus liiget. Kõik Saku Õlletehase juhtkonna liikmed on eestlased.

Margus Kasteini CV

2008–2011 Saku Õlletehase ASi müügidirektor2000–2008 Ingman Jäätised ASi tegevjuht2000–2008 Spice Ice OÜ tegevjuht1998–2000 Kriss Kaubandus ASi müügijuht1995–1998 Baltic Leisure OÜ müügijuht1993–1995 Dagotur Toitlustus OÜ tegevdirektor1992–1993 Aina&PM ASi kaupluse juhataja (FMCG)

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077