Autor: Indrek Kald • 16. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Andres Allikmäe sai TTÜ aasta vilistlaseks

Tallinna Tehnikaülikooli 93. aastapäeva aktusel kuulutati välja aasta vilistlane 2011, tunnuste pälvis Harju Elektri juht Andres Allikmäe.

"TTÜ on konkurentsitult parim tehnika ja tehnoloogia ülikool Baltimaades," ütles Allikmäe. "Sooviksin, et ta oleks noortele esimene eelistus ülikoolihariduse omandamisel. Endiselt suudab ülikool mulle rohkem anda kui mina ülikoolile," lisas aasta vilistlane.

Andres Allikmäe on lõpetanud toonase Tallinna Polütehnilise Instituudi automaatikateaduskonna süsteemiinseneri eriala aastal 1980. Edasi töötas ta kaks aastat TPI laborijuhatajana.

Alates aastat 1998 on Allikmäe mittetulundusühingu TTÜ Vilistlaskogu juhatuse liige ja 1999. aastast sihtasutuse TTÜ Arengufond nõukogu liige.

Allikmäe on alates aastast 1982 töötanud ASis Harju Elekter, sealhulgas on ta 1999. aastast ettevõtte juhatuse esimees.

TTÜ aasta vilistlane 2011 on tegev ka mitmetes nõukogused ja juhatustes. Allikmäe on Draka Keila Cables ASi nõukogu liige, Eltek ASi nõukogu liige, Satmatic OY juhatuse liige, Harju Elekter Elektrotehnika ASi nõukogu liige, Saajos ASi nõukogu liige ning Elektritöö Ettevõtjate Liidu juhatuse liige.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077