Autor: Silvia Kruusmaa • 18. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Määruse tõttu saab Saku Mahedast Saku Ehe

Saku Õlletehas valis avaliku konkursi tulemusena Euroopa Liidu mahepõllumajandus-alase määruse vastu eksinud Saku Originaal Mahe-nimelisele õllele uue nime, milleks sai Saku Originaal Ehe.

Uue nime valis Saku Õlletehas rohkem kui 1000 õllesõbra pakutud nime hulgast. Nimevalikul võeti arvesse kõiki asjaolusid, nende hulgas ametlikud nõudmised, kaubamärgiseadus, alkoholi märgistamise seadus ning muud mõjutegurid. Parimaks nimeks kokku ligi 1200 seast tunnistati Saku Originaal Ehe.

Nimekonkursi Facebooki lehele laekus üle 1200 huvitava nime, teiste seas Saku Originaal Muhe, Vanaviisi, Superior, Lahe ja Dolce jne. Vastavalt kokkuleppele veterinaar- ja toiduametiga müüb Saku enne uue nimega õlle turule toomist ära vana nimega pakendatud tooted, varustades selle reklaamid ja müügikohad teabega, et tegemist ei ole mahetootega.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077