Autor: Tanel Raig • 6. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maailma suurimaid alkoholitootjaid muudab Eestis ärinime

Eestis seni OÜ Divinum nime all tegutsenud üks maailma suurimaid alkoholitootjaid ja –müüjaid SPI Grupp muudab oma nime Eestis SPI Distribution Estonia OÜks.

SPI Grupile kuulub üle 130 alkoholimargi, teiste hulgas ka Baltikumi suurim alkoholitootja Rigas Balzams. Ettevõtte esinduse Eestis ümberregistreerimise eesmärk on suurendada oma nähtavust kohalikul turul. SPI Distribution Estonia tegevjuhi Aleksei Filippovi sõnul on 2000. aastast Eestis Divinum nime all tegutsenud ning 2007. aastast SPI Grupi omandusse läinud ettevõttel algamas uus etapp. 2007. aastast on müügikäivet kahekordistatud ning nüüd soovitakse oma kohalolu Eestis veelgi suurendada. "Lisaks nimevahetusele kavandame 2011. aastal läbi viia ka oma visuaalse kuvandi muutmise. Kõik need muudatused on plaaneeritud kinnistamaks ettevõtte nime Eesti turul," märkis Filippov.

SPI Group omab ja opereerib mitmeid piiritust ja alkohoolseid jooke tootvaid tehaseid, sealhulgas Baltikumi suurimat alkoholitootjat Latvijas Balzams Riias. SPI Groupi tuntuimad alkoholibrändid kohalikul turul on Stolichnaya ja Moskovskaya vodka, Riga Black Balsam, Riga Sparkling Wine, Grand Cavalier brändi.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077