Maailma suurimaid alkoholitootjaid muudab Eestis ärinime

Eestis seni OÜ Divinum nime all tegutsenud üks maailma suurimaid alkoholitootjaid ja –müüjaid SPI Grupp muudab oma nime Eestis SPI Distribution Estonia OÜks.

SPI Grupile kuulub üle 130 alkoholimargi, teiste hulgas ka Baltikumi suurim alkoholitootja Rigas Balzams. Ettevõtte esinduse Eestis ümberregistreerimise eesmärk on suurendada oma nähtavust kohalikul turul. SPI Distribution Estonia tegevjuhi Aleksei Filippovi sõnul on 2000. aastast Eestis Divinum nime all tegutsenud ning 2007. aastast SPI Grupi omandusse läinud ettevõttel algamas uus etapp. 2007. aastast on müügikäivet kahekordistatud ning nüüd soovitakse oma kohalolu Eestis veelgi suurendada. "Lisaks nimevahetusele kavandame 2011. aastal läbi viia ka oma visuaalse kuvandi muutmise. Kõik need muudatused on plaaneeritud kinnistamaks ettevõtte nime Eesti turul," märkis Filippov.

SPI Group omab ja opereerib mitmeid piiritust ja alkohoolseid jooke tootvaid tehaseid, sealhulgas Baltikumi suurimat alkoholitootjat Latvijas Balzams Riias. SPI Groupi tuntuimad alkoholibrändid kohalikul turul on Stolichnaya ja Moskovskaya vodka, Riga Black Balsam, Riga Sparkling Wine, Grand Cavalier brändi.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara