Maag Lihatööstus purustas mais müügirekordid

Maag Lihatööstus purustas mais kõik senised müügirekordid, kui müügikäive oli 1,6 miljonit eurot,  kasvades võrreldes möödunud aasta maiga 21%.

Kõige rohkem kasvas varasema perioodiga võrreldes keeduvorstide maht – neid müüdi 125 tonni, ehk kasv oli ligikaudu 45%. „Mai oli meie jaoks erakordselt hea kuu,“ ütles Maag Lihatööstuse juhatuse esimees Olle Horm.  „Kindlasti on positiivselt mõjunud ka tarbijakindluse kasv, kuna majandus on taas kasvule pöördunud. Maikuu oli nii müügikäibe kui ka mahu poolest suurem kui 2010. aasta juuni ja detsember, mis on tavapärased rekordkuud. Seetõttu on tulemus meie jaoks trendirajav,” selgitas Horm.

“Edukaimad müügiartiklid olid mais Rannarootsi keeduvorstid ning grillvorstid, mille müügikäibed kasvasid vastavalt 41% ja 47%. Mahuliselt kasvatas Maag Lihatööstus müüki 18%, mis näitab, et rohkem osteti kallimaid ja peenemaid tooteid, analüüsis Horm tulemusi.

ASi Maag Lihatööstus müügi- ja turundusdirektor Meelis Laande sõnul on keeduvorstide müük tuntavalt kasvanud pärast seda, kui Rannarootsi lastevorsti koostisest eemaldati  naatriumglutamaat. “Eestlastele meeldivad võimalikult tervislikud tooted,” märkis Laande.

Grillvorstide valikus on kõige populaarsemaks osutunud uudistoode Kuldne Grillvorst. Ðaðlõkkide, toorvorstide, grill-lihade ja grillribide mahu kasv oli mais ligikaudu 7%.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara