Autor: Tanel Raig • 20. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

LabelPrint tõstis lisandväärtust

Trükitööstuse LabelPrint juhatuse esimees Sten Sarap rääkis semnaril „Kuidas rahastada tööstuse arengut, et nende ettevõte ebaõnnestus esimesel korral EASist tehnoloogiainvesteeringute toetust taotledes seetõttu, et ette oli näidata liiga väike lisandväärtus töötaja kohta ning planeeritud ekspordikasv ei vastanud EASi ootustele.

Järgmisel kahel korral need puudused kõrvaldati, rääkis ettevõtte juhatuse esimees Sten Sarap oma ettekandes. LabelPrint on saanud kokku toetust 10,8 miljonit krooni. Koos sellega on ettevõte investeerinud tootmistehnoloogiasse 27 miljonit krooni ning kasvatanud selle tulemusel ettevõtte mahte välisturgudel 10-15% aastas.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077