LabelPrint tõstis lisandväärtust

Trükitööstuse LabelPrint juhatuse esimees Sten Sarap rääkis semnaril „Kuidas rahastada tööstuse arengut, et nende ettevõte ebaõnnestus esimesel korral EASist tehnoloogiainvesteeringute toetust taotledes seetõttu, et ette oli näidata liiga väike lisandväärtus töötaja kohta ning planeeritud ekspordikasv ei vastanud EASi ootustele.

Järgmisel kahel korral need puudused kõrvaldati, rääkis ettevõtte juhatuse esimees Sten Sarap oma ettekandes. LabelPrint on saanud kokku toetust 10,8 miljonit krooni. Koos sellega on ettevõte investeerinud tootmistehnoloogiasse 27 miljonit krooni ning kasvatanud selle tulemusel ettevõtte mahte välisturgudel 10-15% aastas.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

Teabevara