Standard: oleme täna büroomööbli turul nr 1

Oleme suunatud ekspordile ja oleme suures osas keskendunud just hotelliturule, kuid selles, et oleme täna büroomööbli turul number üks ei kahtle keegi, ütles Standardi juht ja suuromanik Enn Veskimägi.

"Oleme suures osas pühendunud ekspordile. Mis puudutab büroomööblit, siis oleme täna suurim ja selles ei kahtle keegi," märkis ta. ASi Kitman plaani muuta Thulema kaubamärgiks number üks kommenteeris Veskimägi sõnadega "jõudu neile". "Kui nad sellise eesmärgi on püstitanud, saab see olla ainult väljaspool Eestit. Eesti bürood on suures osas valmis, nii nagu ka hotellid," rääkis ta.

Standardi juhatuse esimehe sõnul on büroomööbli turg täna peale kriisi sisuliselt olematu. Erinevalt büroomööblist, mida väga kaugele ei ekspordita, on hotelliturul tegelemine Standardile andnud võimaluse läbi Hollandi hotelliketi teha töid ka Aafrikas asuvatele hotellidele.

"Sellises kasvus nagu oleme planeerinud, oleme ka püsinud," kirjeldas juht Standardi eesmärke. Siiski see aasta ettevõttele mullusest parem pole olnud. "Kõik, mis on kasvanud, on olnud ekspordi arvelt või ka see, mis siin vähenenud, on ekspordiga asendatud,“ lisas Veskimägi.

Samuti on Standard oma ampluaad sedavõrd laiendanud, et kohati pakutakse hotellidele teenust siseviimistlusest kuni mööbli ja kardinateni välja. Selle aasta suurim töö ja õnnestumine ehk ühe Kepinski keti hotelli tööd on alles algamas.

Varem on Veskimägi sõnul töid tehtud näiteks Golden Tulipile, Holiday Innile, Hiltonile, Scandicule, ka Radissonile, kuna Reval Hotelid kuuluvad nüüd Radissoni alla. "Revaleid oleme sisustanud Baltikumis ja Peterburis," märkis Veskimägi.

Osale arutelus

  • Kadrin Karner

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

Teabevara