Autor: Silvia Kruusmaa • 16. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Swedbanki endine keskastmejuht läheb Estonian Celli juhatusse

Estonian Celli uueks juhatuse liikmeks kinnitati endine Swedbanki ettevõtete panganduse juht Artjom Sokolov, kes asub ametisse 1. detsembrist 2010.

Sokolov hakkab vastutama AS-i Estonian Cell finantsjuhtimise, samuti keskkonna-, müügi-, IT- ja personalivaldkonna, firma juriidilise poole ning elektri ja gaasi ostu eest. Senine juhatuse liige Riia Sillave lahkub aasta lõpul ametist perekondlikel põhjustel, teatas ettevõte.

Artjom Sokolov on laialdase töökogemusega tippjuht, muuhulgas olnud Swedbanki ettevõtete panganduse tegevdirektor ning töötanud pikaaegselt Euroopa Rekonstruktsiooni- ja Arengupangas finantseerides mitmeid tööstus- ja infrastruktuuriettevõtete suurprojekte Baltimaades ja Kesk-Euroopas. Aasta algul Swedbankist lahkunud Sokolov ütles tookord, et panganduses on nüüd rahulikum aeg algamas ning tema suundub sinna, kus on rohkem actionit.

„Estonian Celli näol on tegemist ühe olulisema alustalaga Eesti kõrge lisandväärtusega eksporditööstuses. Estonian Celli ja suuraktsionäri Heinzel Holdingu tugev ettevõtlik vaim, tehase ühtne töötajaskond, tõeliselt globaalne turustusvõime, avanev energiaturg ja plaanitavad tootmislaiendused selles kõrgtehnoloogilises tööstuses on ühtedeks võtmesõnadeks, mis innustavad mind liituma selle ettevõttega,“ ütles Artjom Sokolov.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077