Swedbanki endine keskastmejuht läheb Estonian Celli juhatusse

Estonian Celli uueks juhatuse liikmeks kinnitati endine Swedbanki ettevõtete panganduse juht Artjom Sokolov, kes asub ametisse 1. detsembrist 2010.

Sokolov hakkab vastutama AS-i Estonian Cell finantsjuhtimise, samuti keskkonna-, müügi-, IT- ja personalivaldkonna, firma juriidilise poole ning elektri ja gaasi ostu eest. Senine juhatuse liige Riia Sillave lahkub aasta lõpul ametist perekondlikel põhjustel, teatas ettevõte.

Artjom Sokolov on laialdase töökogemusega tippjuht, muuhulgas olnud Swedbanki ettevõtete panganduse tegevdirektor ning töötanud pikaaegselt Euroopa Rekonstruktsiooni- ja Arengupangas finantseerides mitmeid tööstus- ja infrastruktuuriettevõtete suurprojekte Baltimaades ja Kesk-Euroopas. Aasta algul Swedbankist lahkunud Sokolov ütles tookord, et panganduses on nüüd rahulikum aeg algamas ning tema suundub sinna, kus on rohkem actionit.

„Estonian Celli näol on tegemist ühe olulisema alustalaga Eesti kõrge lisandväärtusega eksporditööstuses. Estonian Celli ja suuraktsionäri Heinzel Holdingu tugev ettevõtlik vaim, tehase ühtne töötajaskond, tõeliselt globaalne turustusvõime, avanev energiaturg ja plaanitavad tootmislaiendused selles kõrgtehnoloogilises tööstuses on ühtedeks võtmesõnadeks, mis innustavad mind liituma selle ettevõttega,“ ütles Artjom Sokolov.

Osale arutelus

  • Silvia Kruusmaa

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

Teabevara