Autor: Indrek Kald • 27. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Käo, Kunila ja Järving ostsid Thulema kaubamärgi

Jüri Käole, Enn Kunilale ja Andres Järvingule kuuluv kaubandussisustuse arendaja ning tootja AS Kitman omandas Thulema kaubamärgi.

Kitmani teatel on Thulema Eestis hästi tuntud kui juhtiv ühiskondliku ja büroomööbli kaubamärk, mis on võitnud positiivset tähelepanu ka rahvusvahelisel tasandil. Kitmani juhi Ilo Rannu sõnul toetab Thulema kaubamärk Kitmani pikaajalist strateegilist plaani laienemaks enam ühiskondliku ja büroomööbliturul.

"Thulema kaubamärk aitab tõsta meie konkurentsivõimet ja võita märksa suuremaid ning vastutusrikkamaid projekte. Samuti toetame vajadusel seniseid Thulema kliente oma soetatud mööbli täiendamisel või vahetamisel," sõnas Rannu. Plaanime Thulema kaubamärgiga tulla välja erinevate büroo- ja ühiskondliku mööbli seeriatega, lisas ta.

Kitman ekspordib oma toodangut Soome, Taani, Rootsi, Saksamaale, Prantsusmaale, Venemaale ning Lätisse. Aastas toodetud kaubandussisustust paigaldatakse üle 250 000 m².

Kitmanil on tütarettevõtted Soomes ja Lätis. Kitman kuulub täielikult Eesti kapitalile,

ettevõtte ainuomanik on valdusfirma NG Investeeringud, selle suuromanikeks on Jüri Käo, Enn Kunila ja Andres Järving. Kitman grupi käive mullu oli 142 miljonit krooni.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077