Autor: Väinu Rozental • 27. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Käo usub Thulema abi Kitmani mööbli müügil

Kuna Thulema kaubamärk on inimeste seas tuntud, aitab see Kitmanil laiendada end ühiskondliku ja büroomööbli valdkonnas, põhjendas Kitmani üks omanikest Jüri Käo Thulema kaubamärgi ostu.

"Thulema kaubamärk annab selleks täiendavaid võimalusi," lisas ta. Kitman osales tema sõnul ainult kaubamärgi enampakkumisel. "Meid tervikvara ei huvitanud, sest Kitmanil on kõik vajalikud tootmisseadmed olemas. See firma, kes ostis Thulema tervikvara, vajas ilmselt eelkõige tootmisseadmeid," selgitas Käo.

Suurettevõtja sõnul hakkavad nad tulevikus kasutama kaubamärki Thulema Furniture ilmselt uutel toodetel. "Thulema tootis suurema osa mööblist konkreetse disaineri litsentsi alusel ja maksis disainerile litsentsitasu," rääkis Käo. "Nüüd on küsimus selles, kellega disainer koostööd jätkata tahab. Aga uue mööbli osas on igaühel vabad käed," kinnitas ta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077