Autor: Anne Oja • 24. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Venemaa impordipiirangud lähevad Eesti Valiost mööda

Valio Eesti ekspordidirektor Elar Ollik ütles Äripäevale, et eile kehtima hakanud Venemaa impordikeeld Valio toodangule Eesti tehast ei mõjuta.

"Ega ma hea meelega ei kommenteeriks, kuna see puudutab emafirmat ja on puhtalt tehastepõhine," rääkis Ollik. Tema sõnul sattus seejuures ekspordikeelu alla vaid osa Soomes asuvaid Valio tehaseid, mitte kõik.

"Nii kaua, kui meil tunnustused kehtivad, probleeme pole," märkis ekspordidirektor Valio Eesti tehaste kohta. Ollik ütles samas, et ka kõigil Eesti tehastel ei õnnestunud esimese korraga Venemaa sanitaarinspektorite heakskiitu leida, kuid praegu on inspektorid oma kontrollreididel Ida-Euroopa tootmisüksuste asemel keskendunud pigem vana Euroopa tehastele, kus nad pole ammu käinud.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077