Autor: Anne Oja • 23. mai 2010

Thulema pankrotiavaldus Büroomaailma ei üllatanud

Kunagise eduka büroomööbli tootja ASi Thulema reedene pankrotiavaldus kauplusteketi Büroomaailma juhti Jüri Rossi ei üllatanud, sest mööblifirma oli edasimüüja sõnul raskustes juba mõnda aega.

„Thulema pankrot meid väga palju ei mõjuta, kuna me ei seo end ainult ühe firmaga, vaid müüme ka Standardi ja Evelekti toodangut,“ ütles Büroomaailma kauplusteketti haldava ASi Infotak juhatus esimees Ross. „Inimestele Thulema mööbel meeldis ja seda osteti hästi.“

Kes Thulemast tekkinud tühja koha täidab, ei osanud Ross öelda. „Tarmeko jääb natuke eemale, samas mööbel oli Standardile kõige lähedasem,“ mõtiskles Ross „Samas ei julge spekuleerida, kas Standard võiks Thulema osta, pigem tasub soomlaste poole vaadata. Võib-olla Puustelli ostaks.“

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077