Autor: Indrek Kald • 6. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saaremaa Volexi uueks nimeks sai Ionix

Aprilli algusest tegutseb endine kaablisüsteemide valmistaja Volex Estonia OÜ uue nime all Ionix Systems OÜ.

Nimevahetus on ettevõtte tegevjuhi Margus Tangu sõnul möödunud aastal toimunud omanikuvahetuse järelkaja. Kuni tänavu märtsi lõpuni võis tehas kasutada Volexi kaubamärki, aprillist lähevad valmistooted aga klientidele juba Ionix Systemsi märgi all. Seeläbi on kogu kontserni ettevõtete nimed nii Inglismaal, Horvaatias kui Eestis ühesugused, erinevad ainult omandivormi tähised nime lõpus.

Volex Estonia OÜ läks Ionix Holdingsi omandusse mullu aprillis. Ionixi taga on Volex Groupi allüksuse Volex Wiring Systems endised juhtivtöötajad, kirjutas Meie Maa.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077