Autor: Väinu Rozental • 6. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Volex: me ei pea enam töötajaid koondama

Kuressaares asuv  juhtmekomplektide tootja Volex on saanud endale uue suure kliendi ning ei pea enam töötajaid koondama.

Volexi Kuressaare üksuse juht Margus Tang ütles ajalehele Meie Maa, et mullu 90 töötajat koondanud ettevõte on saanud kliendiks ettevõtte London Taxies, mis paneb kokku üle maailma tuntud linnataksosid ja mille tarbeks saarlased nüüd juhtmesüsteeme valmistavad.

“Viimasest koondamislainest, mil oli plaanis vabastada 27 inimest, jäi tegelikult 12 tööle,” sõnas Tang, kes ei välistanud, et peagi tuleb hakata lahtilastuid uuesti tööle kutsuma. “Paistab, et nõudluse kasvades saame siia tootmist taas juurde ja vajame jällegi rohkem inimesi.“

Lisaks firma London Taxis taksodele valmistab Volexi Pika tänava autotööstuse osakond praegu juhtmesüsteeme ka Caterpillari karjäärimasinatele ja Case New Hollandi kombainidele ning Pihtla teel asuvas tootmishoones koostatakse jätkuvalt juhtmekomplekte Rolls Royce’i reaktiivmootoritele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077