Autor: Kadrin Karner • 22. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tööõnnetuse ohver kaebab suurfirma kohtusse

Enn Veskimägi suuromanduses oleva Standardi endine töötaja plaanib tööõnnetuse tagajärjel ettevõtte vastu kohtusse minna.

Mullu 10.septembril jäi 21 aastase Renee jalg 1535 kilogrammise koorma alla ning koorem lömastas töötaja jala, kirjutas Õhtuleht, mis vahendas, et õnnetuse tagajärjel on läbi Renee sportlase karjäär ning mees jääb eluks ajaks lonkama.

"Vastab tõele, et õnnetus juhtus tööandja süül ja selle eest on meid ka trahvitud," ütleb Standardi juhatuse esimees Enn Veskimägi. "Kahetsusväärne, tegijal ikka juhtub. Eks on ennegi juhtunud tööõnnetusi ja ega see ka viimane pole. Elu on paraku selline - nii, nagu lennuk maandus järve, ka selliseid asju juhtub."

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077