Leis: panen Avila mõtlema nagu toidutööstur

Andri Avila sobis Premia Foodsile väga hästi nii kogemustelt kui inimesena, põhjendas Premia Foodsi juht Kuldar Leis finantsdirektori valikut. Nüüd jääb mul veel üle panna Avila mõtlema nagu toidutööstur, lisas ta.

"Minu roll on praegu tuua ta ka moraalselt toiduärisse sisse, et ta ei mõtleks enam nagu meelelahutusvaldkonna finantsjuht või tegevjuht, vaid mõtleks kui toidutööstur,“ ütles Avila uus ülemus Leis.

„Tegutseme nii erinevatel turgudel - Eesti, Läti, Leedu, Soome, Rootsi, Venemaa - ja meil oli just vaja sellist rahvusvahelise kogemusega finants- ja üldjuhtimise inimest, kes ei oleks mitte ainult Eesti jaoks, vaid suudaks panna erinevad riigid ühte sammu käima,“ rääkis Leis.

Kui palju annab Avila liitumine Premia Foodsile kui firmale juurde? „Väga palju annab juurde. Tippjuhtkond on firmale väga oluline, kas nad suudavad ettevõtet ka raskel ajal arendada või mitte,“ vastas Leis ja lisas, et kuna lähiaastatel plaanitakse veel laieneda, on oluline, et oleks sobiv meeskond, kellega seda teha.

Kuhu ja kuidas täpselt laienema hakatakse, jättis juhatuse esimees praegu siiski saladusse, lisades vaid, et laienemised toimuvad Eestist väljaspool, kuna Eesti on liiga väike ja siin on Premial ka juba päris suur turuosa olemas.

Osale arutelus

  • Kadrin Karner

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

Teabevara