Andri Avila sobis Premia Foodsile väga hästi nii kogemustelt kui inimesena, põhjendas Premia Foodsi juht Kuldar Leis finantsdirektori valikut. Nüüd jääb mul veel üle panna Avila mõtlema nagu toidutööstur, lisas ta.
"Minu roll on praegu tuua ta ka moraalselt toiduärisse sisse, et ta ei mõtleks enam nagu meelelahutusvaldkonna finantsjuht või tegevjuht, vaid mõtleks kui toidutööstur,“ ütles Avila uus ülemus Leis.
„Tegutseme nii erinevatel turgudel - Eesti, Läti, Leedu, Soome, Rootsi, Venemaa - ja meil oli just vaja sellist rahvusvahelise kogemusega finants- ja üldjuhtimise inimest, kes ei oleks mitte ainult Eesti jaoks, vaid suudaks panna erinevad riigid ühte sammu käima,“ rääkis Leis.
Kui palju annab Avila liitumine Premia Foodsile kui firmale juurde? „Väga palju annab juurde. Tippjuhtkond on firmale väga oluline, kas nad suudavad ettevõtet ka raskel ajal arendada või mitte,“ vastas Leis ja lisas, et kuna lähiaastatel plaanitakse veel laieneda, on oluline, et oleks sobiv meeskond, kellega seda teha.
Artikkel jätkub pärast reklaami
Kuhu ja kuidas täpselt laienema hakatakse, jättis juhatuse esimees praegu siiski saladusse, lisades vaid, et laienemised toimuvad Eestist väljaspool, kuna Eesti on liiga väike ja siin on Premial ka juba päris suur turuosa olemas.
Seotud lood
Alates märtsi algusest on Olympic Entertainment Groupi endise juhatuse esimehe Andri Avila uueks töökohaks AS Premia Foods, kus ta täidab juhatuse liikmena finantsdirektori ülesandeid.
„Maailm liigub elektritarbimise suunas kiiremini kui kunagi varem – küsimus pole enam selles, kas, vaid selles, kuidas me seda teeme,“ ütles ABB Eesti sagedusmuundurite tehase inseneriosakonna juht Jaanus Karu Äripäeva raadio saates „Jätkusuutlik ja roheline“. Tema hinnangul kasvab elektritarbimine aastatel 2024–2034 enam kui kümme korda kiiremini kui teised energiaallikad. Aastaks 2050 on energiatarve hinnanguliselt 85% suurem kui praegu. See kasv tuleneb suuresti sellest, et elektrit kasutatakse järjest enam fossiilkütuste asemel – nii küttes kui ka transpordis,“ tõdes ta.