Autor: Kadrin Karner • 15. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leis: panen Avila mõtlema nagu toidutööstur

Andri Avila sobis Premia Foodsile väga hästi nii kogemustelt kui inimesena, põhjendas Premia Foodsi juht Kuldar Leis finantsdirektori valikut. Nüüd jääb mul veel üle panna Avila mõtlema nagu toidutööstur, lisas ta.

"Minu roll on praegu tuua ta ka moraalselt toiduärisse sisse, et ta ei mõtleks enam nagu meelelahutusvaldkonna finantsjuht või tegevjuht, vaid mõtleks kui toidutööstur,“ ütles Avila uus ülemus Leis.

„Tegutseme nii erinevatel turgudel - Eesti, Läti, Leedu, Soome, Rootsi, Venemaa - ja meil oli just vaja sellist rahvusvahelise kogemusega finants- ja üldjuhtimise inimest, kes ei oleks mitte ainult Eesti jaoks, vaid suudaks panna erinevad riigid ühte sammu käima,“ rääkis Leis.

Kui palju annab Avila liitumine Premia Foodsile kui firmale juurde? „Väga palju annab juurde. Tippjuhtkond on firmale väga oluline, kas nad suudavad ettevõtet ka raskel ajal arendada või mitte,“ vastas Leis ja lisas, et kuna lähiaastatel plaanitakse veel laieneda, on oluline, et oleks sobiv meeskond, kellega seda teha.

Kuhu ja kuidas täpselt laienema hakatakse, jättis juhatuse esimees praegu siiski saladusse, lisades vaid, et laienemised toimuvad Eestist väljaspool, kuna Eesti on liiga väike ja siin on Premial ka juba päris suur turuosa olemas.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077