Autor: Anu Jõgi • 15. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Avila vahetas kasiinofirma külmhoone vastu

Alates märtsi algusest on Olympic Entertainment Groupi endise juhatuse esimehe Andri Avila uueks töökohaks AS Premia Foods, kus ta täidab juhatuse liikmena finantsdirektori ülesandeid.

„Premia Foods on kiiresti arenev ja võimekas organisatsioon, mis pakub uusi ja põnevaid väljakutseid minu jaoks uues valdkonnas. Premia jäätiste sõber olen juba ammusest ajast ning ka ettevõtte ülejäänud külmutatud ja jahutatud toodete portfell ning turgude rohkus on muljetavaldavad. Olympic Entertainment Groupis olin töötanud juba rohkem kui kaheksa aastat ning tundsin, et on aeg püstitada uued eesmärgid ning vahetada valdkonda,“ kommenteeris Andri Avila.

„Premia Foodsil on väga hea meel oma uue meeskonnaliikme üle, kelle kogemused aitavad meie ettevõttel kindlasti kasvada veelgi tugevamaks. Andri vastutada on Premia Foodsi finantsjuhtimine kõigil meie turgudel. Meie senine finantsdirektor Erik Haavamäe jätkab oma põhiametis ja seda siis meie põhiomaniku, rahvusvahelise investeerimisfondi Amber Trusti ridades,“ sõnas Premia Foodsi juhatuse esimees Kuldar Leis.

Viies riigis tegutsev, Tallinnas asuva kontserni peakorteriga ja eestlaste juhitav AS Premia Foods on välja kasvanud 1950. aastal asutatud Tallinna Külmhoonest. Premia Foods annab Eestis tööd 330 inimesele, terves Baltimaadeis 500 inimesele ja Soomes ning Rootsis kokku 100 inimesele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077