Mandrilt pärit ettevõtja plaanib käivitada Pihtlas käsitööna šokolaaditootmise ning asutada ka šokolaadivalmistamise õpitoa.
“Natuke vara on veel kireda,” lausus Lauri Leivo Meie Maale. “Eks projekti käimalükkamine sõltub paljudest teguritest, eelkõige aga sellest, kuidas meil õnnestub projekti alustamiseks toetust saada.” Toetust taotletakse Leader-meetme teisest taotlusvoorust, kus läheb jagamisele kokku 15,9 miljonit krooni.
Lauri Leivo idee kohaselt valmiks šokolaad käsitööna ja õpitoas saaks jälgida šokolaadi valmistamist ning võimalusel ka ise käed külge lüüa.
Artikkel jätkub pärast reklaami
Seotud lood
Suuri õhulosse lubades Kuressaares
kommitööstusega alustada üritanud ettevõte Viru Kaubandus ei ole jätnud maksmata
mitte ainult oma töötajatele, vaid on võlgu ka koostööpartneritele.
Kuigi Saaremaa töövaidluskomisjoni on
lehmakommide valmistaja OÜ Viru Kaubanduse töötajatelt laekunud üle kahekümne
avalduse, neist enamik saamata jäänud palga kohta, ei tulnud saarlased firma
juhatuse liikme Urmas Velleste sõnul tööga toime ja keerasid asja kihva,
mistõttu nendega tuli tööleping lõpetada.
Eelmisest nädalast on Nasva Pagari
endises tootmishoones täies hoos nõukogudeajast pärineva retsepti järgi
valmistatud lehmakommide tootmine.
Majanduses valitsev ebakindlus sunnib paljusid ettevõtteid investeerimisplaane edasi lükkama, kuid sageli toovad just keerulistel aegadel tehtud nutikad otsused edu hetkel, kui turg taas kasvama asub. Õige hetke tabamiseks tuleb firma tegemistesse sügavam pilk heita, plaanid selgelt paika sättida ning õigel ajal õiged sammud astuda. Kuidas see täpsemalt käib ja kes ütleb, millal on just sinu äri jaoks see kõige õigem aeg?