6. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Krimelte viib kõik grupi ettevõtted uue brändi Wolf Group alla

Vuugihermeetikute ja ehitusvahtude tootja Krimelte viib kõik müügi- ja tootmisega tegelevad grupi ettevõtted ühe katusbrändi, Wolf Group, alla, teatas ettevõte.

Tulevikus hakkavad kõik gruppi kuuluvad ettevõtted ning kaubamärgid kandma täiendusena Wolf Group’i sümboolikat, mis näitab nende kuulumist ettevõtete gruppi. Wolf Group koondab kõiki Krimelte müügi- ja tootmisettevõtteid Eestis ning välismaal, samuti kaubamärke PENOSIL ja Tempsi.

Krimelte juhatuse esimehe Jaan Puusaagi sõnul tingis uue katusbrändi loomise ettevõtte viimaste aastate kiire areng ning Krimelte laienemine uutesse tootmisvaldkondadesse. „Muudatus aitab klientidel seostada meie erinevaid tooteid ja ettevõtteid, et olla kindel kvaliteedis, mida hinnatakse enam kui 30 riigis,” rääkis Puusaag.

Wolf Groupi logol on kujutatud hunti. "Hunt on ilus põhjamaine sümbol, mis kannab endas tarkust, ambitsioonikust, julgust, aga ka oskust koostööd teha," rääkis Puusaag. "Sellistena näeme me ka ennast. Hunditeema ei ole Krimelte jaoks midagi uut. Oleme juba aastaid ennast Krimelte huntideks nimetanud, tegutseme ühtse karjana ning järgime huntide kreedot. Seetõttu on hundi temaatika sissetoomine katusbrändi täiesti loomulik. Soovime, et meie kliendid ja koostööpartnereid tunneksid end samuti osana meie hundikarjast.“

Krimelte ettevõtete grupi 2008. aasta müügikäive oli 1,013 miljardit krooni ja ärikasum 74,4 miljonit krooni.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077