25. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Olle Horm: hing ihkas liha juurde tagasi

Täna esimest päeva Maag Lihatööstuse juhina tööle asunud Olle Hormi hääl on rõõmus ja reibas.

"Ma olin tõesti rõõmus, et selline pakkumine mulle tehti ja kaua ma selle üle ei mõelnud," lausus ta. "Süda ütles, et tuleb minna. Ehitussektor on täna nii nagu ta on ja hing ihkas ikka lihatööstuse juurde tagasi," lisab varasem suure ehitusfirma juht.

Millised väljakutsed Hormi Taeblas asuvas Maag Lihatööstuses ees ootavad? "Konkurents on karm, letid on liha täis. Vaevalt, et ma midagi revolutsioonilist korda saadan, sest ega mul mingeid erilisi relvi tagataskus pole. Lihtsalt tuleb teha kiiremini ja paremini," rääkis Horm.

Isiklikus elus muutub töölkäimine taas autost sõltuvaks, nimelt tuleb Hormi sõnul hakata liikuma marsruudil Tallinn-Taebla.

Aastatel 2000-07 töötas Horm Rakvere Lihakombinaadi juhatuse esimehena ning kahe aasta vältel ka AS Tallegg juhatuse esimehena. 2008-09 juhtis ta ehitusettevõtet Skanska EMV.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077