7. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Zincpot sai kolm ISO sertifikaati

Paldiskis tegutsev kuumtsinkimisettevõte Zincpot (AS Paldiski Tsingipada) vastab peale edukalt kulgenud ISO auditeid rahvusvaheliste standardite kohasele integreeritud juhtimissüsteemile, teatas ettevõte.

Bureau Veritas omistas Zincpotile kvaliteedisertifikaadi ISO 9001:2008, keskkonnasertifikaadi ISO 14001:2004 ning töötervishoiu ja tööohutuse sertifikaadi OHSAS 18001:2007.

"Moodsa metallitöötlemisettevõttena peame järgima parimaid standardeid, sest neid peavad tellimuste esitamisel oluliseks nii kodumaised, aga eriti välismaised kliendid. Läbiviidud ISO auditid näitasid, et Zincpot vastab kõrgetele kvaliteedi-, keskkonna- ning töötervishoiu ja -ohutuse nõudmistele," kommenteeris Zincpoti tegevjuht Peeter Poolake.

Zincpotil on ka keskkonnakompleksluba, millega ettevõte täidab kõrgeimaid Euroopa Liidu direktiivi nõuded.

Zincpoti uusim investeering on Balti riikides ainulaadne teraskonstruktsioonide kuumtsinkimine koos passiveerimisega. Passiveerimise käigus saab tsingitud pind omakorda oksüdeerumiskaitse, mis loob head tehnilised eeldused tsingitud pinna värvimiseks.

Ettevõte pakub piirkonna metallitööstusettevõtetele terase korrosioonikaitse teenust kuumtsinkimise meetodil, olles täna valdkonna kõige moodsama ja keskkonnasõbralikuma sisseseadega kuumtsinkimistehas Põhja- ja Baltimaades. Zincpoti tsinkimisvann on 7 meetrit pikk, 1,5 meetrit lai ja 2,8 meetrit sügav ning tsingitava detaili maksimaalne kaal 5,3 tonni.

Zincpot kuulub alates maikuust Eesti Kaubandus-Tööstuskotta ning Eesti Masinatööstuse Liitu.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077