2. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Liviko kasvatas eksporti ligi veerandi võrra

AS Liviko eksportis selle aasta esimeses kvartalis 667 865 liitrit kangeid alkohoolseid jooke, mis on müügikäibes 20,4 miljonit krooni ehk 23,8% rohkem kui mullu samal ajal.

„Liviko on suutnud eksporti kasvatada eelkõige tänu edukale müügile Läti ja Leedu turgudel, kus meie omatoodang on väga hästi omaks võetud. Kaaluka osa Liviko ekspordist moodustavad Vana Tallinna perekonna liköörid, kuid edu on saatnud ka spetsiaalselt Läti ja Leedu turgude jaoks väljatöötatud tooteid,” kommenteeris Liviko juhatuse esimees Janek Kalvi pressiteate vahendusel.

Tootmise kõrval on AS Liviko nii Eestis, Lätis kui ka Leedus välja arendanud alkoholi distributsiooni- ja hulgimüügivõrgu, ning kuulub Balti riikide kolme suurema alkoholifirma hulka.

AS Liviko on 110-aastaste traditsioonidega kvaliteetalkoholi tootja, mille müügist moodustab eksport umbes 30%. AS Liviko annab Eestis tööd 224, Lätis 130 ja Leedus 78 inimesele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077