Rakvere Lihakombinaat püstitas verivorsti müügirekordi

Rakvere Lihakombinaadi talvetoodete müük
kasvas jõulueelsel ajal 370 tonnini, millest 245 tonni moodustasid verivorstid,
teatas ettevõte.

Võrreldes eelmise aasta sama perioodiga kasvas verivorstide müük 2,5% võrra.

„Kuigi lihatoodete tarbimine näitab aasta lõpus langustrendi, teeb meile eriti head meelt, et tarbijad on Rakvere toodetele truud. Viimaste AC Nielseni turu-uuringu andmete kohaselt hoiab Rakvere kindlat turuliidri positsiooni, omades kokku 31% turuosa. Rakvere eelistamist kinnitab ka fakt, et oma pühadelaua katsid eestlased peamiselt kodumaiste Rakvere verivorstide, pasteetide ja lihadega,“ kommenteeris Rakvere Lihakombinaadi juhatuse esimees Anne Mere.

AC Nielsen uuringu põhjal on Rakvere Lihakombinaat pea ainsa ettevõttena võrreldes eelmise aasta sama perioodiga (oktoober-november) veretoodetes oma turuosa kasvatanud ning omab täna ligi 40% veretoodete turust, edestades konkurente üle kahe korra.

TNT Emori lihaturu uuringu põhjal 79% tarbijatest ostis Rakvere tooteid, neist 40% eelistab igal ostukorral Rakvere Lihakombinaati (Emor, Lihaturu uuring, veebruar 2008).

AS Rakvere Lihakombinaat on suurim kodumaine lihatööstus, mille toodang põhineb peamiselt Eestis kasvatatud lihal. Rakvere Lihakombinaadis realiseeritakse umbes 70% Eestimaa sigadest ning ligikaudu 50% veistest. Ettevõte, kus töötab üle 900 inimese, on üks Virumaa suurimaid tööandjaid.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara