14 oktoober 2008
Jaga lugu:

Saaremaa Lihatööstus suutis tootmismahtu säilitada

Liitumine veel mõne üle-eestilise kaubandusketiga ja uute, sh ka odavamasse hinnaklassi kuuluvate toodete juurutamine on Saaremaa lihatööstusel võimaldanud vaatamata riiki haaranud majandusseisakule tootmise mahu vähenemist vältida.

Saaremaa lihatööstuse müügijuht Marko Mägi avaldas arvamust, et majanduskriisist tingitud tootmise vähenemine Eesti toiduainetetööstuses küünib viimastel kuudel umbes 15% piirimaile, kirjutas Oma Saar.

“Meie tänase mittelanguse põhjus on ehk selles, et viimasel ajal oleme suutnud siseneda kaubanduskettidesse, kus Saaremaa lihatööstus pole varem oma toodangut müünud,” rääkis Mägi. Need uued kaubandusketid on Säästumarket ja Maxima.

Eesti lihatoodete turust on saarlaste käes umbes 7,5–8%, mis annab neile lihatööstuste pingereas neljanda koha.

Jaga lugu:
Seotud lood
TÖÖSTUSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad tööstusuudised igal nädalal enda postkasti.

Tööstusuudised.ee toetajad:

Harro Puusild
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24harro@toostusuudised.ee
Hedi Meigas
Hedi MeigasSündmusedTel: 5384 5159hedi.meigas@aripaev.ee
Rain Jüristo
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077rain.jyristo@aripaev.ee