Mere: Atria meie liidripositsiooni ei ohusta

Rakvere Lihakombinaadi juht Anne Mere
ütles, et Atria Eesti uue juhtkonna komplekteerimine nende liidripositsiooni ei
ohusta, aga toob pinget konkurentsisituatsiooni.

„Ma ei arva, et Atria meie liidripositsiooni ohustab, aga eks ta toob uut pinget konkurentsisituatsiooni ja sunnib meid rohkem nutikamad olema,“ nentis Mere, kelle sõnul on loogiline, et kolme ettevõtte ühendamine tõi kaasa ka muudatusi juhtkonnas. „Seda, kui edukaks uus meeskond osutub, näitab aeg,“ lisas ta.

Suvehooaeg möödus Rakverel, vaatamata kehvale ilmale, hästi ning uued tooted ja pakendid aitasid eelmise aastaga võrreldes kasvatada nii turuosa kui müügimahtu, rääkis Mere sellest, kuidas Rakvere jahtuva majanduse valguses toime tuleb ning lisas, et tarbimise pidurdumist ja odavamatele toodetele üleminekut on täheldada olnud sügise alguses.

„Jahtuva sisenõudluse tingimustes on meie esmane eesmärk hoida müügimahte, kindlasti aitavad sellele kaasa uuenduskuuri läbi teinud talvehooajatooted - verivorstid ja ahjupraed, mis peaksid lettidele jõudma oktoobris. Seoses viineriliini käivitumisega, otsime aktiivselt uusi väljundeid Venemaa ja Ukraina suunal,“ kirjeldas Mere Rakvere Lihakombinaadi plaane.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

Teabevara