10. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Säästuaeg teeb Eesti Põlevkivis korrektuure

Kulude kokkuhoiu tõttu kaotab Eesti Põlevkivi avalike suhete osakonna ja alates tänasest jääb töökohast ilma ka osakonna kauaaegne juht Raivo Lott.

Eesti Põlevkivi juhatuse esimees Ilmar Jõgi ütles, et senise kolme töötajaga osakonna asemele luuakse üks pressiesindaja ametikoht, kirjutas Põhjarannik. Tema sõnul tuleneb selline kulude kokkuhoid emaettevõttes Eesti Energias toimunud struktuurimuutustest.

Raivo Lott on juba mitmes Eesti Põlevkivi juhtfiguur, kes lahkub ettevõttest pärast praeguse juhatuse esimehe Ilmar Jõgi tööleasumist mullu sügisel. Enne teda lõpetati töösuhe Narva karjääri direktori Aivo Viirlaiuga, Aidu karjääri direktori Aleksander Tultšinskiga, juhatuse liikme ja finantsdirektori Jaano Uiboga ja allmaatööde juhi Aleksandr Borovkoviga.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077