Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 9. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Noop: me pole Ansipile maksnud

Õlletehase A.Le Coq juhtaja Tarmo Noop ütles täna aripaev.ee lugejate küsimustele vastates, et on küll tänulik peaminister Andrus Ansipile kiitva hinnangu eest A.Le Coq õlledele, kuid pole talle selle eest maksnud.

Lugeja küsis, kui palju maksate peaministrile selle eest, et ta ALeCoqile promo teeb. Kas ei lõhna asi korruptsiooni järgi?

Noop vastas: "Ma arvan, et antud kiitus on rebitud kontekstist välja. Ma olen Ansipile tänulik kiitva hinnangu eest meie õllele ja ausalt öeldes jagan ka tema arvamust. Arvan, et ka peaministril on õigus mitteformaalsetel kohtumistel väljendada oma isiklikku arvamust ja loomulikult pole me selle eest maksnud. Usun siiski, et õlut juuakse selle järgi, mis maitsega see on, mitte selle järgi, kes seda joovad," kommenteeris Noop.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077