Autor: Agnes Ojala • 7. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Stora Enso: puidutööstust langetab ehitusturu jahtumine

Stora Enso Timberi kommunikatsioonispetsialist Sven Lillepalu sõnul on puidutööstuse kasvu taandumise taga jahtunud ehitusturg.

„See on kõikjal maailmas nii. Ehitusturg jahtub igal pool ja see langetab puidutööstust,“ selgitas Lillepalu.

Tema sõnul saabus langusfaas 2007. aasta sügisel. Ettevõte sellest aga end murda ei lase. „Kindlasti tuleb varsti jälle tõus. Millal täpselt, ei oska öelda, kuid kõik käib ju tsüklites,“ oli Lillepalu optimistlik.

"Kõrged Eesti toormehinnad ei anna meile võimalust rahvusvahelisel turul konkureerida. Oleme oma Baltikumi ning ka teistes tootmisgruppides tootmist vastavalt allapoole reguleerinud," lisas ta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077