Autor: Mariliis Pinn • 15. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Atria vahetab Valga Lihatööstuse juhi välja

Atria lihatööstus reorganiseeris oma Baltimaade ja Venemaa ärid, muudatused jõustuvad 1. novembrist, teatas firma. Muu hulgas vahetub Valga Lihatööstuse juht.

Atria koondab oma tegevuse Baltikumis Eestisse ja ettevõtte kohalik juht vahetatakse välja. Samaaegselt saavad uued juhid ka AS Valga Lihatööstus ja UAB Vilniaus Mesa. Alates 1. novembrist 2007 vastutab Atria Baltimaade tegevuse eest Kari Körkkö, kes hakkab juhtima ka ASi Valga Lihatööstus ja UAB Vilniaus Mesa.

Atria Baltic juhiks sai Juha Gröhn. Juha Gröhn jätkab ka Atria Soome juhina ja grupi asedirektorina ja vastutab tooraine eest. Atria Venemaa ärisid hakkab juhtima Juha Ruohola, kes juhib ka OOO Pit-Producti ja vastutab grupi tarnete ja investeeringute eest. Ghrön ja Ruohola alluvad Atria Group Plc's presidendile ja tegevjuhile Matti Tikkakoskile.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077