Atria vahetab Valga Lihatööstuse juhi välja

Atria lihatööstus reorganiseeris oma
Baltimaade ja Venemaa ärid, muudatused jõustuvad 1. novembrist, teatas firma.
Muu hulgas vahetub Valga Lihatööstuse juht.

Atria koondab oma tegevuse Baltikumis Eestisse ja ettevõtte kohalik juht vahetatakse välja. Samaaegselt saavad uued juhid ka AS Valga Lihatööstus ja UAB Vilniaus Mesa. Alates 1. novembrist 2007 vastutab Atria Baltimaade tegevuse eest Kari Körkkö, kes hakkab juhtima ka ASi Valga Lihatööstus ja UAB Vilniaus Mesa.

Atria Baltic juhiks sai Juha Gröhn. Juha Gröhn jätkab ka Atria Soome juhina ja grupi asedirektorina ja vastutab tooraine eest. Atria Venemaa ärisid hakkab juhtima Juha Ruohola, kes juhib ka OOO Pit-Producti ja vastutab grupi tarnete ja investeeringute eest. Ghrön ja Ruohola alluvad Atria Group Plc's presidendile ja tegevjuhile Matti Tikkakoskile.


Osale arutelus

  • Mariliis Pinn

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara