Autor: Mariliis Pinn • 18. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tamkivi andis Saue steriliseerimistehasele kiirgustegevusloa

Keskkonnaminister Jaanus Tamkivi allkirjastas täna Saue lähedal Alliku külas asuva AS Steri kiirgustegevusloa ja tehas võib oma tööd alustada, teatas keskkonnaministeerium.

«Olen ise seal tehases käinud ja seda ohtu, mida kohalikele inimestele räägitakse ja kirjeldatakse, ei ole,» ütles keskkonnaminister.

Keskkonnaministri kinnitusel on steriliseerimistehases kasutatav tehnoloogia igati tänapäevane ja mingit sisulist ohtu tehas ei kujuta.

Minstri hinnangul oleks pidanud kohalik omavalitsus ehitusloa väljastamisest keelduma ka sel juhul, kui kohalikud elanikud oleksid lihtsalt öelnud, et kuigi see tehas on ohutu, neile see tehas selles kohas ei meeldi.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077