Autor: Agnes Ojala • 10. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eskaro loodab Valgevene värvitootja ostuga tugeva tulemuse teha

Eesti kapitalil põhineva värvitootja Eskaro turundusjuht Siret Koopuu ütles täna aripaev.ee-le, et ettevõte loodab Valgevenes laienemisega märgatavalt käivet kasvatada.

"2006. aastal oli käive 2,8 miljonit eurot (44 miljonit krooni - toim.), juba sel aastal tuleb kasv korralik," ütles Koopuu. "Peamiselt tuleb kasv sellest, et kokku on saanud kaks organisatsiooni, mille juhtimine on muudetud efektiivsemaks. Oleme siin kasutanud oma ISO juhtimisstandardeid," lisas ta.

Valgevene ühe suurema värvitootja Condori ostmise kasuks rääkis Koopuu sõnul see, et tegemist on ettevõttega, mis keskendub kvaliteedile. "Idas on palju odava kraami tegijaid, kui Condor on rõhunud oma Saksa juurtele ja sealsele kvaliteedile."

Tehingu hinda Koopuu siiski öelda ei osanud.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077