Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 29. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Statoil: varsti saab eestlane soodustust ka Lätis ja Leedus

Eesti Statoili peadirektor Helle Kirs-Toiger ütles aripaev.ee lugejate küsimustele vastates, et selle aasta lõpuks saab Statoili sooduskaartiga hinnaalandust ka Lätis ja Leedus.

Küsimusele, kas kunagi hakkab Statoili Extra klendikaart kehtima kõigis maailma Statolides, vastas juht nii: "Hiljemalt selle aasta lõpuks kehtib Statoil Extra kaart näiteks Lätis ja Leedus. Skandinaavia riikidega ühtse erakliendi lojaalsusprogrammi väljatöötamine on turgude erisuste tõttu hetkel veel kauge tulevik. Firmaklientidele pakub Statoil juba aastaid rahvusvahelist Routex krediitkaarti," kommenteeris Kirs-Toiger.

Teine lugeja kurtis, et Statoili püsikliendi programm on suhteliselt vähe soodustust andev. Võrreldes konkurentidega on Statoilis kütus kallim ja kui rakendada sellele isegi -30 senti liitrilt, siis ikkagi tuleb kallim. Kirs-Toiger vastas, et täisteenindus- ja automaatjaamades müüdavate kütuste hinnavahe on keskmiselt 25 senti liitrilt, Statoil Extra lojaalsusprogrammiga on Kuldtaseme soodustus 35 senti liitrilt, mis on soodsaim hinnapakkumine Eesti kütuseturul.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077