Statoil: varsti saab eestlane soodustust ka Lätis ja Leedus

Eesti Statoili peadirektor Helle
Kirs-Toiger ütles aripaev.ee lugejate küsimustele vastates, et selle aasta
lõpuks saab Statoili sooduskaartiga hinnaalandust ka Lätis ja Leedus.

Küsimusele, kas kunagi hakkab Statoili Extra klendikaart kehtima kõigis maailma Statolides, vastas juht nii: "Hiljemalt selle aasta lõpuks kehtib Statoil Extra kaart näiteks Lätis ja Leedus. Skandinaavia riikidega ühtse erakliendi lojaalsusprogrammi väljatöötamine on turgude erisuste tõttu hetkel veel kauge tulevik. Firmaklientidele pakub Statoil juba aastaid rahvusvahelist Routex krediitkaarti," kommenteeris Kirs-Toiger.

Teine lugeja kurtis, et Statoili püsikliendi programm on suhteliselt vähe soodustust andev. Võrreldes konkurentidega on Statoilis kütus kallim ja kui rakendada sellele isegi -30 senti liitrilt, siis ikkagi tuleb kallim. Kirs-Toiger vastas, et täisteenindus- ja automaatjaamades müüdavate kütuste hinnavahe on keskmiselt 25 senti liitrilt, Statoil Extra lojaalsusprogrammiga on Kuldtaseme soodustus 35 senti liitrilt, mis on soodsaim hinnapakkumine Eesti kütuseturul.

Osale arutelus

  • Annika Matson

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

Teabevara