Balbiino jäätise-eksport kasvas poole aastaga üle 70 protsendi

Balbiino 2007. aasta esimene pool läks
üliedukalt, jäätiste eksport kasvas üle 70%.

Balbiino on olnud edukas nii Läti, Soome kui Rootsi turul, teatas ettevõte.

"Käesoleva aasta esimene pool on Balbiino jaoks olnud edukas," ütles Balbiino juhataja Riho Niils. "Eriti rõõmsad võime olla suure edasimineku üle ekspordi osas kõigis kolmes riigis, kus me peale Eesti tegutseme. Ettevõtte käive oli üle 183 miljoni krooni, mis tähendab eelnevaga võrreldes 10,3protsendilist kasvu. Jäätist müüsime rohkem kui 83 miljoni krooni eest, seega 22% rohkem kui eelmisel poolaastal."

Riho Niilsi sõnul on kevadel turule toodud uus koorejäätiste sari on osutunud populaarseks. "Üheks edu põhjustest võibki pidada meie koorejäätiste head minekut nii Eestis kui ka välismaal," lisas Balbiino turundusjuht Teet Anier. "Koorejäätistest on suur nõudlus Balbiino pulgajäätise kujul pakutavate vanilli- ja ðokolaadi-koorejäätiste järele. Palju ostetakse ka nelja Mr Big sarja kuuluvat vahvlijäätist."

Balbiino on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, millel on Eesti jäätiseturul 40% turuosa. Lätis, kus Balbiino omab tütarfirmat Margota, on Balbiinol 10% turuosa. Balbiino müüb toodangut ka Leedu, Soome, Saksamaa ja Rootsi turule.

Osale arutelus

  • Agnes Ojala

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara