28. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Brüssel on Venemaa puutollide vastu võimetu

Euroopa Komisjon pole suutnud Venemaad veenda puutollide tõstmise otsusest loobuma, kirjutab Kauppalehti.

Nüüd kus on jäänud veel vaid paar päeva enne kui jõustub Venemaa otsus tõsta juulist palgi eksporditolle, tunnistas Euroopa Komisjoni volinik Olli Rehn, et Brüsseli kõnelused Moskvaga pole kuhugi välja viinud.

Rehni sõnul saab Komisjon Venemaale survet avaldada eelkõige WTO kõneluste raamis. Kuna aga need kõnelused on jälle toppama jäänud, pole ka Brüsselil hooba Venemaa mõjutamiseks, kirjutab leht.

Venemaa on teatanud, et tõstab juuli algusest puidu eksporditolle 10 eurole kuupmeetrilt. Tuleval aastal tõusevad tollid 15 eurole ja 2009. aastal 50 eurole.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077