Autor: Mariliis Pinn • 12. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Energia valis nõukogu esimeheks Jüri Käo

12. juunil toimunud koosolekul kiitis Eesti Energia uus nõukogu heaks kontserni 2006/07 majandusaasta auditeeritud majandustulemused ning valis Eesti Energia nõukogu esimeheks Jüri Käo, teatas firma.

Eesti Energia audiitori PricewaterhouseCoopersi läbi viidud auditi kohaselt olid Eesti Energia kontserni möödunud majandusaasta äritulud 9,147 mld krooni, ärikasum 2,958 mld krooni ja puhaskasum 2,635 mld krooni. Ühtlasi investeeris Eesti Energia möödunud majandusaastal kokku 2,185 mld krooni.

Eesti Energia 2006/07 aastaaruanne on kättesaadav kontserni kodulehelt www.energia.ee juuni lõpus.

Eesti Energia nõukogu on kaheksaliikmeline. Nõukogu liikmetest pooled nimetab ametisse majandus- ja kommunikatsiooniminister ning pooled rahandusminister. Alates 31. maist 2007 on Eesti Energia nõukogu liikmed Meelis Atonen, Rein Kilk, Jüri Käo, Jürgen Ligi, Toomas Luman, Aivar Reivik, Rene Tammist ja Meelis Virkebau.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077