7. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Alexela Oil avas Lätis ja Leedus kolm uut tanklat

Eesti suurima tanklaketi omanik Alexela Oil avas kaks uut Alexela/UnoX automaattanklat Riias ja ühe Leedu-Poola piiri ääres VIA Baltica trassil.

"Riia üks uus tankla asub Jurmala trassil SKY Supermarketi kõrval ning teine SKY Supermarketi kõrval Bikernieku tänaval. Kokku on Alexela/UnoX tanklaid Lätis nüüd seitse," sõnas Alexela Oili tegevjuht Ain Kuusik. "Leedu uus tankla asub ca 800 meetrit enne Leedu-Poola piiri Salaperaugio külas VIA Baltica maantee ääres. Kokku on Leedus nüüd 22 Alexela/UnoX tanklat".

2006. aasta mais Hydro Texaco A/S-ilt Uno X tanklad ostnud Alexela Oili tanklate koguarv Eestis, Lätis ja Leedus on kasvanud 87 tanklani. Eestis on Alexela Oil 58 tanklaga suurim tanklate kett.

"Nii Lätis, Leedus kui Eestis on kavas uute tanklate avamist jätkata," lisas Kuusik. "Selleks on käimas mitmeid detailplaneeringute menetlusi, uute tanklate projekteerimisi ning ka läbirääkimisi üksikute juba tegutsevate tanklate liitmiseks meie ketiga."

1993. aastal asutatud Alexela Oil on enamusosaluses ettevõtte juhtkonnale kuuluv kütuse jaemüügiettevõte, mis annab tööd 160-le inimesele Eestis, Lätis ja Leedus. 2006. Alexela Oili auditeerimata konsolideerimata käive ulatus 2006. aastal 1,787 miljardi kroonini.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077