Autor: AHK-Service • 21. märts 2024

drupa – maailma juhtiv trükitööstuse mess Düsseldorfis

Maailma suurim trükitööstuse mess drupa toimub taas: juba 28. maist kuni 7. juunini toob drupa taas Düsseldorfi kokku trükitööstuse valdkonna eksperdid kogu maailmast. drupa on ainus mess maailmas, kus on võimalik tutvuda kõigi trükitööstuse protsessiahela lülidega ühes kohas – trükimasinate tootjatest kuni IT-spetsialistideni.

drupa on keskuseks, kus saab tutvuda viimaste arengute, trendide ja uuendustega trüki- ja pakendiettevõtete valdkonnas.

Messile on oodatud nii trükikodade esindajad, pakendieksperdid, trüki- ja printimismasinate tootjad, IT spetsialistid, turundusagentuurid, insenerid, trüki- ja printteenuste ostjad ja brändiloojad; pakendieksperdid kogu väärtusahela ulatuses, alates materjalide hankimisest kuni tootmise, töökorralduse ja viimistluseni.

drupa’l arutatakse pakendite tuleviku üle, tutvustatakse ühiseid projekte ja pakutakse brändiomanikele ülevaadet pakendite trükkimise võimalustest ning tipptehnoloogiatest. Keskendutakse tarbijate vajadustele, tehnilistele arengutele, õiguslikele raamtingimustele ja pakendite potentsiaalile turunduses. Külastajad saavad lahendusi ja inspiratsiooni oma toidu-, tarbe-, farmaatsia- ja kosmeetikabrändide jaoks.

drupa fookusteemad: jätkusuutlikus, ringmajandus, energiatõhusus, taaskasutus, digitaliseerimine, tehisintellekt, trükkimine ja viimistlus 4.0.

drupa toimub iga nelja aasta tagant ning eelmine mess sai toimuda aastal 2016. seda suurem on tükitööstuse ootus taas kohtuda Düsseldorfis.

Külastage drupa messi ja kasutage võimalust:

- kohtuda professionaalidega üle kogu maailma ning tutvuda uusimate trendide, tehnikate ja tehnoloogiatega.

- saada osa vaheldusrikkast programmist. Lisaks ulatuslikule programmile pakub drupa ka mitmeid erifoorumeid, kus keskendutakse ja arutatakse põhjalikult trükkimis- ja graafikatööstuse spetsiifilisi teemasid. Kui soovite oma teadmisi laiendada, uusi lahendusi leida või väärtuslikke kontakte luua, pakuvad drupa erifoorumid selleks ainulaadset ja väärtuslikku võimalust.

Täpsemat informatsiooni leiate www.drupa.com

Statistika 2016:

Külastajaid: 260 165, 189’lt einevalt maalt

Eksponent: 1823, 54’lt erinevalt maalt

Messhallide pind: 156 552 ruutmeetrit

Toimumise aeg: 28.05.-07.06.2024

Messipiletite hinnad online ja messikassas:

1-päeva pilet 60 eurot

3-päeva pilet 165 eurot

5-päeva pilet 255 eurot

Ostke messipilet messi kodulehelt: www.drupa.com

Messe Düsseldorf GmbH esindus Eestis, kontakt: Elo Saari, Saksa-Balti Kaubanduskoda/AHK Service OÜ, [email protected], T 627 6946

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077