Autor: Hydro Extrusion Baltics • 9. veebruar 2024

Ekstrudeeritud alumiiniumilahendused toovad ettevõttele konkurentsieelise ja kulude kokkuhoiu

Alumiiniumprofiilid on tänu oma mitmekülgsusele, vastupidavusele, korrosioonikindlusele ja keskkonnasõbralikkusele suurepäraseks alternatiiviks terasest ning teistest materjalist detailidele. Alumiiniumist ekstrudeeritud profiilid pakuvad võimaluse arendada iga projekti jaoks parim ja sobivaim jätkusuutlik alumiiniumilahendus.

„Kvaliteetsel alumiiniumprofiilil on palju eeliseid, mis muudavad need populaarseks erinevates valdkondades nagu ehitus-, mööbli-, elektroonika- ja transporditööstus, kus on vaja tugevat, vastupidavat, kuid samas kergesti töödeldavat materjali,” tutvustab alumiiniumprofiilide valmistaja Hydro Extrusion Baltics OÜ tegevjuht Raigo Rätsep.

Korrosioonikindlus muudab alumiiniumprofiilid vastupidavaks erinevates keskkondades, sealhulgas välitingimustes ja niiskuses. Alumiiniumprofiile kasutatakse akende, uste, fassaadide, rõdude, treppide, aga ka sisekujunduselementide, valgustite, autode, lennunduse, elektroonika ja paljude muude toodete jaoks. Aga kuidas need spetsiifilised tooted sünnivad? Selleks aitavad Hydro Extrusion Balticsi eksperdid disainida, luua ja toota detaile alates vajadustele kohandatud alumiiniumprofiilidest ja lõpetades täisvalmis komponentidega.

„Kui teil on vaja vahetada olemasolev terasdetail kvaliteetse alumiiniumdetaili vastu, on meil olemas teadmised ja projekteerimiskogemused, et luua kulusid vähendavaid, korrosioonikindlaid, jätkusuutlikke ja kaalult kergeid tooteid,” kõneleb Rätsep. „Meie eksperdid aitavad disainida, luua ja toota osasid, mis vormivad teie maailma, alates kohandatud ekstrusioonidest ja lõpetades täisvalmis komponentidega.”

Hydro kontsernil on enam kui 50-aastane alumiiniumprofiilide arendamise, tootmise, töötlemise ja viimistlemise kogemus. Ettevõte pakub klientidele võimaluse leida parim võimalik uuenduslik ja energiatõhus alumiiniumilahendus, mis vastab kõigile ettenähtud nõuetele. Lisaks on klientidel võimalus saada alumiiniumi kasutamisest põhjalikumaid teadmisi, kasutades selleks programmi Profile Academy.

Madala süsiniku emissiooniga ja taaskasutatud alumiinium

Vastamaks turu ja maailma ees seisvatele väljakutsetele lõi Hydro nii sertifitseeritud madala CO2-emissiooniga kui ka taaskasutatava ringlussevõetud alumiiniumi. See vähendab oluliselt toodete süsiniku jalajälge, tagades samas ohutu ja vastutustundliku tootmise ning maksimeerides klientide võimalusi.

Tänu tootmisprotsessis kasutatavale hüdro-, tuule- ja päikeseenergiale on madala süsinikuemissiooniga alumiiniumi keskmine süsiniku jalajälg neli kilogrammi alumiiniumi kohta, võrreldes maailma keskmisega 16,7.

Vähese CO2-heitega ja taaskasutussevõetud toodetel on sertifikaat, mis kirjeldab üksikasjalikult keskkonnajalajälge alates kaevandamisest kuni lõpliku tooteni, sealhulgas sisendmaterjalide ja transpordini (ulatus 1–3). Seda teavet kontrollib sõltumatu kolmas osapool ja see on jälgitav kuni iga üksiku partiini. Nii on võimalik arvutada jalajälje suurust ausalt ja läbipaistvalt.

Hydro Extrusion Baltics esindab Hydro väärtusi Baltikumi turgudel juba enam kui 25 aastat. Pikaajaliste kogemustega spetsialistid on abiks teie toodete arendamisel.

Võtke julgelt ühendust Hydro Extrusioni ekspertide meeskonnaga, et arutada oma uut alumiiniumiprojekti!

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077