Autor: Janno Riispapp • 1. aprill 2022

Tarmo Noop: uus A. Le Coqi juht võiks olla minust täiesti erinev inimene

A. Le Coqi juht Tarmo Noop otsib enda asemele ettevõttele uut juhti: “30aastaselt lubasin endale, et hiljemalt 55aastaselt lahkun suurest ärist,” ütles Noop ning sedastas, et varsti kukubki lubatud vanus.
Tarmo Noop.
Foto: Raul Mee

“Ega mul taganeda pole, pean ikka lubadust täitma,” ütles Noop Äripäeva raadio hommikuprogrammis antud intervjuus.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077