Autor: Gregor Alaküla • 18. märts 2022

Metallitööstur: materjali hind kehtib tund aega või ühe päeva

Metallitöösturi Radius Machiningu tegevjuht Ahti Talts rääkis, et kõige enam mõjutab praegu ettevõtet toormaterjali kiire hinnatõus. Praegu teevad materjalide tarnijaid hinnapakkumisi, mis võivad kehtida ainult tund aega või maksimaalselt ühe päeva.
Ahti Talts
Foto: Raul Mee

Talts rääkis Targa Tööstuse konverentsil antud intervjuus, kui palju on Ukraina sõda ja hinnatõus Radius Machiningu tegevust mõjutanud ja mis ametikoha täitjaid on ettevõttel praegu kõige raskem leida.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077