Autor: Harro Puusild • 16. august 2023

Käivet kasvatanud Hansa Candle uutest investeeringutest: Viljandis on üllatavaid takistusi, vaatame ringi

Meil on väga huvitav tulevik ja näeme turuosa kasvu, aga oleme Viljandisse investeerimisel kohanud üllatavaid takistusi, mistõttu peame ringi vaatama, märkis mullu 10 miljoni euro võrra käivet kasvatanud küünlatootja Hansa Candle´i juht ja omanik Harri Aaltonen ettevõtte majandustulemusi kommenteerides. Ettevõte teenis mullu 1,1 miljonit eurot ärikasumit, kuid jäi ühekordse mõju tõttu 2,1 miljoniga puhaskahjumisse.
Hansa Candle´i omanike hulka kuuluv Harri Juhani Aaltonen.
Foto: Johanna Adojaan

„Loomulikult oli käibe tõusu suur põhjus hindade tõus, aga saime ka uusi kliente ja vanad kliendid ostsid rohkem. Mõlema oskaal oli enam-vähem 50%,“ kommenteeris ettevõtte juht ja omanik Harri Juhani Aaltonen Tööstusuudistele eelmise aasta majandustulemusi.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077